Delikatne mięso w sosie

Mięsko jest bardzo aromatyczne i delikatne.!!

Dodany przez: lenuta

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 70 dkg ogonówki surowej
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do mięsa wieprzowego
  • rozmaryn
  • czosnek
  • cebula
  • vegeta
  • olej

Przygotowanie

  1. Mięsko myjemy kroimy na dośc spor kawałki.
  2. Nacieramy oliwą oraz przyprawami.
  3. Na patelni rozgrzewamy oliwę i obsmażamy mięso ok.20 minut.
  4. Następnie mięsko wkładamy do szybkowara na 10 min.
  5. Cebulkę kroimy w szersze paseczki  i dusimy na tłuszczu.Doprawiamy.
  6. Mięsko podajemy z ziemniaczkami omaszczonymi cebulką.
mięso przyprawy obiad cebula ogonówka wieprzowa
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze