press ENTER to search
Młodą kapustę i kopytka gotuję w 1 garnku. 20 minut i podaję na stół
Nie tłusty kapuśniak, nie ciężki krupnik. Oto lepsza, leciutka zupa na każdą okazję
Do barszczu czerwonego dodajcie kilka łyżek produktu ze słoiczka. Nie trzeba lać pół butelki octu
Nie bazylia, nie natka pietruszki. Polskie pesto robię jeszcze taniej i smaczniej
Ciasteczka anielskie oczka w 15 minut. Obędzie się bez zagniatania ciasta
Mięso z rosołu zamieniam w chrupiące nuggetsy. Wystarczą tylko 3 składniki
Nie smażę ryby w panierce. Biorę warzywa i robię coś znacznie lepszego
Z puszki tuńczyka i paru dodatków robię pyszne kotleciki. Na piątek w sam raz
Drożdżówka na mleku skondensowanym deklasuje wszystkie inne. Tak mięciutkiej jeszcze nie jedliście
Od niedawna żeberka robię już tylko tak. Są o niebo lepsze, niż te pieczone na kiszonej kapuście
Z awokado robię mięciutkie kluski na obiad. To tylko 2 składniki i minuta pracy
Placki twarogowe będą jeszcze lepsze z tym składnikiem. Wystarczy 1 sztuka
Robię pączki z 2 składników. Bez jajka, tłuszczu, drożdży i czekania
Ekspert wskazał najlepsze parówki ze wszystkich. Znajdziecie je i w Biedronce, i w Lidlu
Drożdżowe bułeczki babci zawsze były mięciutkie i pyszne. Sekret to 2 łyżeczki składnika ekstra
Posadźcie te rośliny obok borówek. Potem szykujcie kosze na wielkie zbiory
Łączę ogórka z 1 owocem i mam surówkę idealną. Mało kto wpadnie na taki duet na talerzu
Z przecieru dla dzieci zrobicie pyszny deser dla każdego. Mało kto by na to wpadł