Pasta z bryndzy i tuńczyka ze szczypiorkiem i ziołami.

Ocena:

4.47 (190)

  • 10 min.
  • dla 2 osób
Ser biały rozgnieść wraz z tuńczykiem z puszki,dodać umyty i posiekany szczypior,zioła i doprawić

Składniki:

  • 1 opakowanie twarogu tłustego,
  • puszka tuńczyka,
  • pęczek szczypiorku,
  • suszone lub świeże zioła(mięta,bazylia,trybula),
  • pieprz,
  • sól.

Pasta z bryndzy i tuńczyka ze szczypiorkiem i ziołami. - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1.Twaróg w kostce wypakować do średniej miski,zarówno jak i tuńczyk z puszki i rozgnieść oba prod-
  • -ukty.
  • 2.Szczypiorek umyć i posiekać wraz ze świeżymi ziołami,a jeśli są suszone,to rozetrzeć je nad miską
  • w dłoniach,dodać pieprz i sól.Wymieszać to wszystko widelcem i przełożyć do salaterki i podawać
  • z pieczywem.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne