KREM CZEKOLADOWY

Ocena:

4.51 (164)

  • 3 godz. 0 min.
  • dla 1 osoby
KREM DO TORTU I DO PRZEKŁADANIA CIASTEK NP HERBATNIKÓW,MOŻNA PODAWAĆ SAM BEZ DODATKÓW

Składniki:

  • LITR MLEKA
  • 3 BUDYNIE WANILIOWE
  • 1 KASIA
  • 1 CZEKOLADA DESEROWA
  • SOK Z 1/2 POMARAŃCZY
  • STARTA SKÓRKA Z 1/2 POMARAŃCZY
  • CUKIER

Krem czekoladowy - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • BUDYŃ PRZYGOTOWAĆ Z CUKREM (ILOSC NA OPAKOWANIU), WLAĆ NA GOTUJACE MLEKO I OSTUDZIĆ. KASIĘ ZMIKSOWAĆ DODAWAĆ PO TROCHU ZIMNY BUDYŃ,GDY BĘDZIE GŁADKIE DODAĆ ROZPUSZCZONĄ I OSTUDZONĄ CZEKOLADĘ I POMARAŃCZE. NAKLADAĆ DO PUCHARKOW LUPRZEŁOŻYĆ BISZKOPTA.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Materiały promocyjne