danie_lekkostrawne

Danie lekkostrawne

Ocena:

4.5 (161)

  • 60 min.
  • dla 3 osób
Pyszne danie obiadowe.

Składniki:

  • 0,5 kg ziemniaków
  • 0,5 kg fasolki szparagowej
  • 5 jaj
  • oliwa z oliwek
  • majonez
  • koperek
  • pietruszka
  • sól
  • pieprz

Danie lekkostrawne - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1. Ziemniaki obrać i ugotować, fasolkę szparagową ugotować w słonej wodzie z dodatkiem oliwy. Jaja zagotować na twardo.
  • 2. Ziemniaki i jaja pokroić w grubą kostkę, fasolkę na kawałki. Wszystko ułożyć na talerzu. Posypać posiekanym koperkiem i pietruszką, przyprawić solą i pieprzem, polać oliwą i łyżeczką majonezu.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne