CHLEB Z TWAROGIEM /bezglutenowy /

Ocena:

4.4 (179)

Smaczny i zdrowy chlebek.

Składniki:

  • mąka 50 dag mąki bezglutenowa /ziemniaczana,ryżowa,jaglana , konopi /
  • 25 dag sera białego /chudy/
  • 330 ml wody letniej
  • 1 1/2 łyżeczki soli
  • 5 g suszonych drożdży

Chleb z twarogiem /bezglutenowy / - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Wszystkie mąki mieszamy dodając ser ,drożdże i wlewamy wodę miksujemy chwilę .
  • Przekładamy do keksówki posypujemy ziarnami .
  • Zostawiamy na 2 godziny w ciepłym miejscu .
  • Następnie pieczemy w 180 stopniach 40-45 minut .
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne