Guacamole z chipsami kukurydzianymi Sante

Ocena:

4.49 (195)

Poznaj guacamole – uwielbiany w kuchni meksykańskiej zdrowy dip na bazie awokado. Wraz z chipsami popcornowymi POP’N CHRUP będzie to przepyszna i zdrowa przekąska na imprezę.

Składniki:

  • Awokado – 2 szt.
  • Limonka lub cytryna – ½ szt.
  • Oliwa – 1 łyżka
  • Papryczka chili – 1 szt.
  • Czosnek – 1-2 ząbki
  • Sól morska Sante – do smaku
  • Pieprz – do smaku
  • Kolendra – do smaku
  • Chipsy popcornowe POP’N CHRUP Sante

Guacamole z chipsami kukurydzianymi sante - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Wydrąż miąższ z awokado i dokładnie rozgnieć go widelcem. Polej sokiem z limonki lub cytryny. Dodaj drobno posiekane: papryczkę chili i czosnek, przyprawy, polej oliwą i dokładnie wymieszaj. Podawaj z ulubionymi chipsami kukurydzianymi POP’N CHRUP. Smacznego!
  • Polej sokiem z limonki lub cytryny.
  • Dodaj drobno posiekane: papryczkę chili i czosnek, przyprawy, polej oliwą i dokładnie wymieszaj.
  • Podawaj z ulubionymi chipsami kukurydzianymi POP’N CHRUP. Smacznego!

Porady

Sól morską Sante kupicie TU

Chipsy popcornowe POP’N CHRUP Sante  kupicie TU

Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne