press ENTER to search
Kuchenną miksturą podlewam ogródek raz w tygodniu. Przepędzam ślimaki i mam zdrowe rośliny
Omlet serowy jest pełen białka i syci na długo. 3 wyraziste dodatki nadają mu smaku
Zupa galicyjska zasmakuje fanom szczawiowej. Przepis powstał 3000 km od Polski
Lekkie jak puch pianki z miodu. O niebo lepsze niż sztuczne żelki ze sklepu
Wielosmakowa sałatka siostry Anastazji robi furorę. Banalnie prosta, ale liczą się proporcje
Do zupy kalafiorowej jak ulał pasuje to małe, niepozorne warzywo. Wielu o nim nie słyszało
Zamiennik mięsa z piór wkrótce na naszych stołach? „Smakuje jak prawdziwe”
Gdy rybiki panoszą się po łazience, robię owsianą pułapkę. Problem znika błyskawicznie
Obierzcie ziemniaki, pokrójcie na pół i włóżcie do lodówki. Brzmi głupio, ale działa jak nic innego
Weźcie 2 łyżki kawy i mleczko skondensowane. Wyjdzie kremowy deser, o jakim wam się nie śniło
Orzechy włoskie zalegają wam w szafce? Zobaczcie, co z nich zrobić, a nie wyrzucicie ani sztuki
Tak mięciutkich klusek leniwych nie jedliście. To zasługa taniego, sypkiego dodatku
Kwiatowe muszki będą bez szans. Wystarczy zaparzyć herbatkę, którą na bank macie w szafce
Bułeczki z twarogiem robię z przepisu od babci. Tak mięciutkich nie ma w sklepach
Raz po raz wielu Polaków popełnia ten sam błąd z mięsem. Nadgorliwość nie popłaca
Krem kajmakowy do tortów i ciast z 2 składników. Gęsty, puszysty i słodki w sam raz
Moich pomidorów nie łapie żadna zaraza. Co roku podlewam je kuchenną mieszanką za grosze
Zawsze robię biszkopt z tego przepisu. Wychodzi idealnie puszysty i mięciutki