Przepisy kulinarne
Poniedziałek, 3 Sierpnia 2015. Ilość przepisów w serwisie: 45057
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Warzywa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty edyta zakrzewska
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas inny: 15 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • pół kilo czerwonej kiszonej kapusty
  • biała część pora lub duża cebula
  • 3 łyżki oliwy lub oleju
  • łyżeczka cukru
  • pieprz mielony

dla odmiany na czerwono :)

Etapy przygotowania

Kapustę opłukujemy, odsączamy i drobno szatkujemy. Drobno kroimy pora lub cebulę. Po połączeniu dodajemy oliwę i przyprawy. Odstawiamy na jakieś 30 min żeby się smaki przegryzly.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3135

Camilla24

Ilosc dodanych przepisow:
32

kuchareczka22

Ilosc dodanych przepisow:
186

mlemmlem

Ilosc dodanych przepisow:
3

nena1911

Ilosc dodanych przepisow:
2

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
121

zinas

Ilosc dodanych przepisow:
3

dori12dori

Ilosc dodanych przepisow:
1