Przepisy kulinarne
Piątek, 31 Października 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44227
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Warzywa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty edyta zakrzewska
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas inny: 15 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • pół kilo czerwonej kiszonej kapusty
  • biała część pora lub duża cebula
  • 3 łyżki oliwy lub oleju
  • łyżeczka cukru
  • pieprz mielony

dla odmiany na czerwono :)

Etapy przygotowania

Kapustę opłukujemy, odsączamy i drobno szatkujemy. Drobno kroimy pora lub cebulę. Po połączeniu dodajemy oliwę i przyprawy. Odstawiamy na jakieś 30 min żeby się smaki przegryzly.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Klajdek

Ilosc dodanych przepisow:
1

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
117

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
238