Przepisy kulinarne
Sobota, 23 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44053
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Warzywa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty

Surówka z czerwonej kiszonej kapusty edyta zakrzewska
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas inny: 15 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • pół kilo czerwonej kiszonej kapusty
  • biała część pora lub duża cebula
  • 3 łyżki oliwy lub oleju
  • łyżeczka cukru
  • pieprz mielony

dla odmiany na czerwono :)

Etapy przygotowania

Kapustę opłukujemy, odsączamy i drobno szatkujemy. Drobno kroimy pora lub cebulę. Po połączeniu dodajemy oliwę i przyprawy. Odstawiamy na jakieś 30 min żeby się smaki przegryzly.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Ilosc dodanych przepisow:
403

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
202

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
96

karita

Ilosc dodanych przepisow:
111

KuchniaDoroty

Ilosc dodanych przepisow:
1

Le Parle Na O

Ilosc dodanych przepisow:
2

medon

Ilosc dodanych przepisow:
167

lena33

Ilosc dodanych przepisow:
36