Przepisy kulinarne
Sobota, 18 Kwietnia 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44676
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Ryby

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

PSTRĄG FASZEROWANY

PSTRĄG     FASZEROWANY  andzia
Dodane przez:
Czas przygotowania: 50 minut

Składniki

  • pstrąg ( oczyszczony)
  • sok z cytryny
  • pęczek koperku
  • 0,5 kg pieczarek
  • 1 cebulka
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek

Nie ma to jak rybka!!!

Etapy przygotowania

Pstrąga umyć, osuszyć  , natrzeć solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny. Pieczarki umyć , zetrzeć na tarce , cebulę drobno pokroić i udusić wszystko na patelni. Doprawić do smaku. Tak przygotowanymi grzybami nadziewać pstrągi ,  skropić oliwą i ułożyć na blaszcze wyłożonej papierem do pieczenia  , piec ok. 30 minut.  


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3032

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
7

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
20

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
117

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
223