Przepisy kulinarne
Środa, 16 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43568
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Ryby

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

PSTRĄG FASZEROWANY

PSTRĄG     FASZEROWANY  andzia
Dodane przez:
Czas przygotowania: 50 minut

Składniki

  • pstrąg ( oczyszczony)
  • sok z cytryny
  • pęczek koperku
  • 0,5 kg pieczarek
  • 1 cebulka
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek

Nie ma to jak rybka!!!

Etapy przygotowania

Pstrąga umyć, osuszyć  , natrzeć solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny. Pieczarki umyć , zetrzeć na tarce , cebulę drobno pokroić i udusić wszystko na patelni. Doprawić do smaku. Tak przygotowanymi grzybami nadziewać pstrągi ,  skropić oliwą i ułożyć na blaszcze wyłożonej papierem do pieczenia  , piec ok. 30 minut.  


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Aninka88

Ilosc dodanych przepisow:
121

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
108

czarrna

Ilosc dodanych przepisow:
497

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2803

ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
235

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1054

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
87

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
11

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!