Przepisy kulinarne
Czwartek, 28 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44108
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Przekąski

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pieczarki na maśle

Pieczarki na maśle Pieczarki na maśle
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas duszenia: 15 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • pieczarki
  • masło
  • cebulka
  • sól i pieprz
  • sok z cytryny

Wyśmienita przekąska pieczarkowa

Etapy przygotowania

1.Myjemy i oczyszczamy pieczarki, następnie kroimy je w kawałki.

2. Na patelni lub w rondlu roztapiamy masło i dodajemy drobniutko pokrojoną cebulkę żeby ją poddusić.

3. Następnie dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy.

4.Po podaniu skrapiamy sokiem z cytryny.

5. Świetne jako dodatek do obiadu lub jako samodzielna przekąska


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
23.10.2009

Pyszne danie.

 
23.10.2009

Pycha





REKLAMA

Sonda

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
95

szpinakowa :D

Ilosc dodanych przepisow:
1

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
13

medon

Ilosc dodanych przepisow:
168

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
203

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
230