Przepisy kulinarne
Piątek, 27 Lutego 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44598
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Przekąski

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pieczarki na maśle

Pieczarki na maśle Pieczarki na maśle
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas duszenia: 15 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • pieczarki
  • masło
  • cebulka
  • sól i pieprz
  • sok z cytryny

Wyśmienita przekąska pieczarkowa

Etapy przygotowania

1.Myjemy i oczyszczamy pieczarki, następnie kroimy je w kawałki.

2. Na patelni lub w rondlu roztapiamy masło i dodajemy drobniutko pokrojoną cebulkę żeby ją poddusić.

3. Następnie dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy.

4.Po podaniu skrapiamy sokiem z cytryny.

5. Świetne jako dodatek do obiadu lub jako samodzielna przekąska


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
23.10.2009

Pyszne danie.

 
23.10.2009

Pycha





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
samsos

Ilosc dodanych przepisow:
11

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3006

dagooshya

Ilosc dodanych przepisow:
2

Smakchwili

Ilosc dodanych przepisow:
1

AozoraNakigoe

Ilosc dodanych przepisow:
1

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
1

sweetspoon

Ilosc dodanych przepisow:
2

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
108