Przepisy kulinarne
Piątek, 1 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44035
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Przekąski

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pieczarki na maśle

Pieczarki na maśle Pieczarki na maśle
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas duszenia: 15 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • pieczarki
  • masło
  • cebulka
  • sól i pieprz
  • sok z cytryny

Wyśmienita przekąska pieczarkowa

Etapy przygotowania

1.Myjemy i oczyszczamy pieczarki, następnie kroimy je w kawałki.

2. Na patelni lub w rondlu roztapiamy masło i dodajemy drobniutko pokrojoną cebulkę żeby ją poddusić.

3. Następnie dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy.

4.Po podaniu skrapiamy sokiem z cytryny.

5. Świetne jako dodatek do obiadu lub jako samodzielna przekąska


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
23.10.2009

Pyszne danie.

 
23.10.2009

Pycha





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2915

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
222

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
120

trufelek

Ilosc dodanych przepisow:
35

Radek pl

Ilosc dodanych przepisow:
1

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
70

Trippin

Ilosc dodanych przepisow:
55

Ilosc dodanych przepisow:
393