Przepisy kulinarne
Niedziela, 26 Października 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44224
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Zraziki z szynki

Zraziki z szynki Seweryn
Dodane przez:
Czas przygotowania: 240 minut
Czas smażenia: 240 minut
Ilość porcji: 6

Składniki

  • 1 kg szynki
  • 3 ogórki konserwowe
  • boczek
  • cebula
  • musztarda
  • przyprawa do mięsa
  • sól
  • pieprz

Paluszki lizać

Etapy przygotowania

Rozbijamy tłuczkiem do mięsa szynkę,następnie przyprawiamy , dodajemy sól do smaku , pieprz i smarujemy szynkę musztardą . Teraz już można dodać boczek , cebulkę i ogórek konserwowy , oczywiście wcześniej pokrojony i zawinąć szynkę na kształt zrazików.Wkładamy zraziki na rozgrzaną olejem patelnię i smażymy aż będą pięknie zarumienione , następnie wrzucamy cebulkę , lekko ją podsmażając , zalać to wszystko wodą i gotować na wolnym ogniu.Życzę smacznego


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
237

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
4

gwiazdeczka20

Ilosc dodanych przepisow:
11

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
210