Przepisy kulinarne
Niedziela, 20 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43576
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

KOTLETY Z KISZONEJ KAPUSTY

KOTLETY Z KISZONEJ KAPUSTY
Dodane przez:
Czas przygotowania: 45 minut
Czas smażenia: 30 minut
Ilość porcji: 6

Składniki

  • 0,5 kg kapusty kiszonej
  • 4 marchewki
  • 2 jaja
  • ząbek czosnku
  • 3 cebule średniej wielkości
  • 2 łyżki oliwy
  • przyprawy
  • bułka tarta
  • olej do smażenia

bez mięsa ale za to jakie pyszne!!

Etapy przygotowania

Kapustę pokroić, ugotować razem z marchwią i odcedzić z wody. Cebulę usmażyć na oliwie aż się zarumieni.Całość razem zagnieść z resztą dodatków , bułki dodac tyle ile wchłonie kapusta, przyprawić do smaku dodając drobno posiekany czosnek. Uformować kotleciki i smażyć na małym ogniu. SMACZNEGO!!!


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1058

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
90

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
109

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
12

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

kondzii

Ilosc dodanych przepisow:
1

magdelka

Ilosc dodanych przepisow:
1

Klaudusia2008

Ilosc dodanych przepisow:
2

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!