Przepisy kulinarne
Wtorek, 3 Maja 2016. Ilość przepisów w serwisie: 45457
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Kapusta zasmażana z boczkiem

Kapusta zasmażana z boczkiem
Dodane przez:
Czas przygotowania: 40 minut

Składniki

  • kapusta kiszona
  • boczek
  • mala cebulka
  • maka
  • sol i pieprz do smaku

smacznie

Etapy przygotowania

 Kapuste kiszona gotujemy do mieekkosci, odcedzamy i kroimy drobno

podsmazamy cebulke z boczkiem (pokrojone w drobna kosteczke) w osobnym rądelku 

robimy zasmażke- do garnuszka wsypujemy make i "gotujemy"  az sie zarumieni nastepnie dolewamy wody i dusimy 3 minutki, nastpnie dodajemy do kapusty wczesniej ugotowanej przegotowujemy, dodajemy boczek z cebulka mieszamy i podajemy na cieplo do obiadu


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com