Przepisy kulinarne
Środa, 23 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43587
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Delikatne mięso w sosie

Delikatne mięso w sosie lenka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 45 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • 70 dkg ogonówki surowej
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do mięsa wieprzowego
  • rozmaryn
  • czosnek
  • cebula
  • vegeta
  • olej

Mięsko jest bardzo aromatyczne i delikatne.!!

Etapy przygotowania

Mięsko myjemy kroimy na dośc spor kawałki.

Nacieramy oliwą oraz przyprawami.

Na patelni rozgrzewamy oliwę i obsmażamy mięso ok.20 minut.

Następnie mięsko wkładamy do szybkowara na 10 min.

Cebulkę kroimy w szersze paseczki  i dusimy na tłuszczu.Doprawiamy.

Mięsko podajemy z ziemniaczkami omaszczonymi cebulką.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
240

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
91

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1058

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
68

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

yzka

Ilosc dodanych przepisow:
1

kondzii

Ilosc dodanych przepisow:
1

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
12

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!