Przepisy kulinarne
Piątek, 28 Listopada 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44355
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Delikatne mięso w sosie

Delikatne mięso w sosie lenka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 45 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • 70 dkg ogonówki surowej
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do mięsa wieprzowego
  • rozmaryn
  • czosnek
  • cebula
  • vegeta
  • olej

Mięsko jest bardzo aromatyczne i delikatne.!!

Etapy przygotowania

Mięsko myjemy kroimy na dośc spor kawałki.

Nacieramy oliwą oraz przyprawami.

Na patelni rozgrzewamy oliwę i obsmażamy mięso ok.20 minut.

Następnie mięsko wkładamy do szybkowara na 10 min.

Cebulkę kroimy w szersze paseczki  i dusimy na tłuszczu.Doprawiamy.

Mięsko podajemy z ziemniaczkami omaszczonymi cebulką.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
196

beniawojt

Ilosc dodanych przepisow:
6

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
214

Apetyt

Ilosc dodanych przepisow:
5

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
11

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
18

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2960

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
5