Szpinak

nadzienie...do sosu...lub łyżką prosto z patelni :)

Dodany przez: Aida

Szpinak

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
1 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 2 głosów)

Składniki

  • 2 op szpinaku mrożonego
  • 2 łyżki masła
  • 7-8 ząbków czosnku
  • 2 op ser pleśniowego np Lazur
  • sól, pieprz, gałka

Przygotowanie

  1. Szpinak rozmrażamy na głebokiej patelni; dodajemy masło oraz 4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę oraz 3-4 ząbki czosnku w całości. Dusimy. Na koniec dodajemy pokruszony ser pleśniowy, mieszamy i doprawiamy do smaku.
warzywa obiad czosnek przekąska kolacja zapiekanka naleśniki tortilla pierogi szpinak ser pleśniowy
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze