mojegotowanie.pl
3/4
Tort bezowy

istock

Walentynkowe słodkości
Fondant z płynnym środkiem
Tort bezowy
Crème brûlée

Przez żołądek do serca, czyli najbardziej romantyczne słodkości świata

3/4. Tort bezowy

Chrupka, delikatna i rozpływająca się w ustach beza to doskonały początek wszelkich kulinarnych eksperymentów. Możemy podać ją z kremem, bitą śmietaną lub z serkiem mascarpone. Do tego wystarczą już tylko ulubione owoce i niebiański deser gotowy. Zobacz przepis na tort bezowy z owocami leśnymi.

Moje Gotowanie
  • Szukaj po składnikach
  • Newsletter
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Moje zgody
  • Kontakt
Burda Media Polska

Dalsze rozpowszechnianie tekstów, zdjęć i materiałów wideo opublikowanych w serwisie w całości lub w części wymaga uprzedniej zgody wydawcy.
© 2022 BURDA MEDIA POLSKA SP. Z O.O.