mojegotowanie.pl
2/8
Piernik wielokrotnie przekładany

istock

Tradycyjne miodowe ciasta świąteczne
Piernik wielokrotnie przekładany
Piernik z makiem
Piernik sułtański
Kostka piernikowa z powidłami
Tradycyjny polski miodownik
Miodownik z orzechami
Miodownik orzechowy bez jajek

Piernik czy miodownik? Tradycyjne i pyszne świąteczne ciasta z miodem

2/8. Piernik wielokrotnie przekładany

Ten tradycyjny staropolski przepis na piernik dojrzewający warto przygotować już na 6 tygodni przez świętami. Długie dojrzewanie pozwala mocno przeniknąć aromatom korzennym i miodowym. Dzięki temu piernik nabiera wyjątkowego smaku, a w całym domu unosi się wyjątkowy zapach. 

Zobaczcie nasz przepis na piernik wielokrotnie przekładany.

Moje Gotowanie
  • Szukaj po składnikach
  • Newsletter
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Moje zgody
  • Kontakt
Burda Media Polska

Dalsze rozpowszechnianie tekstów, zdjęć i materiałów wideo opublikowanych w serwisie w całości lub w części wymaga uprzedniej zgody wydawcy.
© 2022 BURDA MEDIA POLSKA SP. Z O.O.