press ENTER to search
Maczanka krakowska
Rillettes – francuski smalczyk
Ossobuco – gicz cielęca we włoskim stylu
Nalewka czosnkowa
Kark wołowy pieczony
Pieczeń z jelenia
Fondue serowe
Udziec sarni Św. Huberta
Placek z mięsem w galarecie
Czerwony poncz
Szynka wolno pieczona z czosnkiem, cytryną i szałwią
Prawdziwy sos pomidorowy do makaronu
Pieczeń jagnięca faszerowana ziołami i orzechami makadamia
Ragout wieprzowe z pieczarkami
Zupa z migdałami, winem i prosciutto
Galaretki z wina
Cataplana – narodowe danie jednogarnkowe
Terrina ze szparagów
Redakcja poleca
Melitta
Odbierz Filtry GRATIS!
MPM
Duży Wybór Czajników Elektrycznych!
Born2be
Wygodne Trapery na Każdą Pogodę
Renee
Wygodne Komplety Dresowe!