Polska, Blendowanie
Kolekcja Polska, Blendowanie zawiera 5 przepisów
Przepisy w kolekcji Polska, Blendowanie

Zupa-krem z fasoli i czosnku to sycący i rozgrzewający pomysł na obiad lub kolację. Na bazie bulionu warzywnego będzie dobrą propozycją dla wegetarian. Dodatek śmietany kremówki i serka topionego nadaje zupie gładkiej konsystencji. Posypana grzankami z razowego chleba nabiera ciekawego kontrastu smakowego. Zupa-krem z fasoli i czosnku będzie dobrą propozycją na obiad w rodzinnym gronie.
Zupa-krem z fasoli i czosnku

Przepis na majonez wegański sojowy jest bardzo prosty. Majonez wegański to zamiennik, który nie zawiera w składzie jajek. Majonez wegański to idealny dodatek do sałatek np.: do tradycyjnej sałatki jarzynowej oraz wegańskich potraw inspirowanych polską kuchnią.
Wegański majonez sojowy (sojonez)

Intensywnie zielona i wiosenna zupa szparagowa z mniszkiem.
Szparagowa zupa krem z mniszkiem

Przepis na wegański i bezglutenowy sernik z kaszy jaglanej jest bardzo prosty. To pyszne, słodkie ciasto jest bardzo zdrowe - idealnie nadaje się na deser lub przekąskę. Sprawdź przepis na wegański sernik jaglany.