Półprodukty, Pasztet, Polska
Kolekcja Półprodukty, Pasztet, Polska zawiera 3 przepisów
wyszukiwanie zaawansowane
Przepisy w kolekcji Półprodukty, Pasztet, Polska
Poziom trudności:
Średni
Czas przygotowania:
80 min.

Pasztet z chleba razowego i orzechów to zupełnie inny pomysł na popularne danie. Znamy pasztety mięsne, znamy też pasztety warzywne, ale pasztet z chleba? Otóż taki pasztet może być naprawdę smaczny! Zwłaszcza, kiedy jego smak podkręcimy orzechami, pestkami słonecznika i miodem. Przepis poleca Agata Wojda.
Pasztet z chleba razowego i orzechów
Poziom trudności:
Średni
Czas przygotowania:
240 min.

Pasztet wieprzowy ze słoniną to przystawka wymagająca czasu i uwagi podczas przygotowania. Korzenny zapach gałki muszkatołowej sprawi, że na jednym kawałku trudno będzie poprzestać.