pasta_z_gotowanej_wolowiny_do_chleba

Pasta z gotowanej wołowiny do chleba :

Ocena:

4.45 (166)

  • 5 min.
  • dla 4 osób
Bardzo smaczna pasta do pieczywa do zrobienia przy okazji gotowania zupy na wołowinie.

Składniki:

  • 25 dag chudej wołowiny gotowanej z zupy
  • 2-3 łyżki majonezu ( gęsty )
  • 2 łyżeczki musztardy
  • sól
  • pieprz mielony
  • gałka muszkatołowa

Pasta z gotowanej wołowiny do chleba : - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Wołowinę oczyścić z wszelkich włókien i tłuszczyków i zmielić .Dodać majonez i musztardę .Doprawić solą , pieprzem i mieloną gałką muszkatołową .Dobrze wymieszać.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne