pasternak, mięsna
Kolekcja pasternak, mięsna zawiera 2 przepisów
Przepisy w kolekcji pasternak, mięsna
Poziom trudności:
Łatwy
Czas przygotowania:
45 min.

Zapiekanka z batatów, fasoli i kiełbasy czosnkowej to łatwa, pikantna i sycąca zapiekanka. Słodkie ziemniaki w połączeniu z fasolą i kiełbasą czosnkową smakują przepysznie. Agata Wojda podpowiada, jak najlepiej przygotować zapiekanki.
Zapiekanka z batatów, fasoli i kiełbasy czosnkowej
Poziom trudności:
Średni
Czas przygotowania:
60 min.

Potpourri z kurczakiem to pyszne, orientalne danie. Przygotowując je wyruszycie w kulinarną podróż po Persji. Potpourri z kurczakiem to danie jednogarnkowe, które zachwyci smakiem miłośników egzotycznych przypraw: dhansak masala. Całość wieńczy posiekana świeża mięta i kolendra. Potpourri z kurczakiem idealnie sprawdzi się jako danie na nieformalne spotkanie.