masło, Francuska, Duszenie
Kolekcja masło, Francuska, Duszenie zawiera 6 przepisów
Przepisy w kolekcji masło, Francuska, Duszenie
Czas przygotowania:
80 min.

Strogonow - pożywny gulasz, uwielbiane danie jednogarnkowe. Gotowanie trochę trwa, ale kiedy wrzucisz wszystkie składniki do garnka, wystarczy czekać - strogonow robi się sam!
Strogonow
Czas przygotowania:
30 min.

Bardzo dobre danie, znakomicie nadaje się na obiad.
Boeuf Stroganoff
Czas przygotowania:
30 min.

Potrawa doskonale nadaje się do duszonej wołowiny i wieprzowiny.
Boczniaki duszone
Czas przygotowania:
45 min.

Schab duszony , podawany z dodatkiem sosu robionego z użyciem pleśniowego sera Roquefort.
Schab w sosie śmietanowym z Roquefortem :
Czas przygotowania:
30 min.

Przygotowanie: 30 minut
Porcja: 220 kcal
Boeuf stroganow
Czas przygotowania:
40 min.

Przygotowanie: 40 minut
Gotowanie: 30 minut
Porcja: 340 kcal