press ENTER to search
Ciasto francuskie z jabłkami i marcepanem
Śliwki w boczku faszerowane migdałami
Pieczeń z dzika
Mince pie
Udka z gęsi
Boeuf Bourguignon - wołowina po burgundzku
Pieczeń wołowa marynowana w ziołach
Placek z mięsem w galarecie
Łopatka pieczona na czerwonej kapuście
Schab pieczony z owocami
Figi zapiekane z serem pleśniowym i orzechami
Karp w winnym sosie cebulowym
Polędwiczki wieprzowe faszerowane masłem chrzanowym
Faszerowany udziec z indyka
Pastitsio
Wołowina z sosem curry
Sarnina pieczona z marynaty :
Pierś indycza z boczkiem
Redakcja poleca
Saeco
Niezawodny Ekspres Ciśnieniowy
Allegro
Contigo Butelka Termiczna Matterhorn
Blender Kielichowy SilverCrest
TEFAL
Kultowy Opiekacz i Gofrownica w Jednym!