Zupa warzywna-krem

Ocena:

4.5 (149)

  • 30 min.
  • dla 3 osób
Dla miłośników zup-kremów.

Składniki:

  • Bulion
  • Marchewka
  • Kalafior
  • Seler
  • Fasolka szparagowa
  • Cukinia
  • Brokuł
  • Ziemniaki
  • Mogą to być warzywa mrożone.
  • Śmietana 12%

Zupa warzywna-krem - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa gotujemy w bulionie i 10 minut przed końcem dodajemy ziemniaki . Po ugotowaniu miksujemy całość blenderem zostawiając kilka warzywek do dekoracji.Można zabielić śmietaną ale nie koniecznie.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne