Wielkanocne kanapki

Ocena:

4.51 (180)

  • 7 min.
  • dla 2 osób
Pyszne kanapeczki na świąteczne śniadanie

Składniki:

  • jajka 4 sztuki
  • pieczywo tostowe
  • rzodkiewka
  • ogórek
  • sos chrzanowy 2 łyżki
  • ulubione kiełki

Wielkanocne kanapki - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.
  • Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.

Porady

Zobacz też: kanapki z awokado

Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne