Wielkanocne kanapki

Pyszne kanapeczki na świąteczne śniadanie

Dodany przez:

Wielkanocne kanapki

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
2 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • jajka 4 sztuki
  • pieczywo tostowe
  • rzodkiewka
  • ogórek
  • sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
  • ulubione kiełki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.
  2. Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.
Śniadanie Wielkanoc obiad przekąska kanapki
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze