Twaróg z rzodkiewką

Ocena:

4.49 (189)

  • 15 min.
  • dla 1 osoby
Twaróg z rzodkiewką - szybko i smacznie

Składniki:

  • twaróg 300 g
  • rzodkiewka 2 pęczki
  • cebula 1 szt
  • śmietana 5 łyżek
  • posiekany koperek 2 łyżki
  • sól do smaku

Twaróg z rzodkiewką - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Twaróg rozgnieść. Rzodkiewkę umyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Do twarogu dodać cebulę i rzodkiewkę oraz koperek i śmietanę i doprawić sola do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne