TOSTY HAWAJSKIE

prosta i szybka przekąska

tostySzynkiPrzekąski

Czas przygotowania:
25 min.
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:

(średnia 4.56 z 152 głosów)

Składniki:

  • 4 kromki pszennego pieczywa tostowego
  • 4 plastry szynki lub polędwicy sopockiej
  • 4 krążki ananasa z puszki
  • 12 pasków marynowanej papryki
  • Masło do smarowania tostów
  • 4 plastry sera żółtego lub ser starty
  • keczup pikantny
  • ogórek do dekoracji

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Tosty posmarować cienko masłem i zapiec.
  • Następnie na każdy tost nałożyć wędlinę, paprykę, ananasa i ser żółty.
  • Zapiec w nagrzanym do 180 st piekarniku ok. 15 minut
  • Podać z pikantnym keczupem

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy