TOSTY HAWAJSKIE

prosta i szybka przekąska

Dodany przez:

TOSTY HAWAJSKIE

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 4 kromki pszennego pieczywa tostowego
  • 4 plastry szynki lub polędwicy sopockiej
  • 4 krążki ananasa z puszki
  • 12 pasków marynowanej papryki
  • Masło do smarowania tostów
  • 4 plastry sera żółtego lub ser starty
  • keczup pikantny
  • ogórek do dekoracji

Przygotowanie

  1. Tosty posmarować cienko masłem i zapiec.
  2. Następnie na każdy tost nałożyć wędlinę, paprykę, ananasa i ser żółty.
  3. Zapiec w nagrzanym do 180 st piekarniku ok. 15 minut
  4. Podać z pikantnym keczupem
ser przekąska kolacja szynka ananas keczup tosty
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze