TOSTY HAWAJSKIE

Ocena:

4.56 (152)

  • 25 min.
  • dla 4 osób
prosta i szybka przekąska

Składniki:

  • 4 kromki pszennego pieczywa tostowego
  • 4 plastry szynki lub polędwicy sopockiej
  • 4 krążki ananasa z puszki
  • 12 pasków marynowanej papryki
  • Masło do smarowania tostów
  • 4 plastry sera żółtego lub ser starty
  • keczup pikantny
  • ogórek do dekoracji

Tosty hawajskie - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Tosty posmarować cienko masłem i zapiec.
  • Następnie na każdy tost nałożyć wędlinę, paprykę, ananasa i ser żółty.
  • Zapiec w nagrzanym do 180 st piekarniku ok. 15 minut
  • Podać z pikantnym keczupem
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne