SMAŻONE PARÓWKI

pycha !

Dodany przez:

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
1 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 1 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • parówki
  • cebula
  • przyprawa chilii lub papryka ostra

Przygotowanie

  1. Parówki ( ilość zależna od tego ile zjemy ) kroimy w plasterki.
  2. Cebulę kroimy w półkrążki.
  3. Parówki smażymy na maśle, bądź na margarynie. Gdy się lekko podsmażą dodajemy cebulę i przyprawiamy przyprawą, mieszamy.
  4. Smażymy pod przykrywką ok 3-5 min co jakiś czas mieszając.
  5. UWAGA żeby ich nie spalić :)
  6. Ja jem z chlebem, ketchupem i musztardą.
  7. Życzę smacznego!
Śniadanie mięso obiad przekąska kolacja cebula parówki
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze