Śledź w śmietanie

Dla lubięcych śledzie.

Dodany przez:

Śledź w śmietanie

Ryby i owoce morza

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • płaty śledziowe 8 sztuk
  • cebula 2-3 sztuki
  • ogórki konserwowe 4-6 sztuki
  • śmietana ok1,5 szklanki
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

  1. Śledzie wymoczyć. Cebulę i ogórki drobno pokroić.Ogórki i część cebuli dodać do śmietany. Doprawić solą i pieprzem. Płaty śledziowe obsypac cebulką zwijać i zwnąć w roladki. Ułożyć na półmisku i zalać śmietaną.
ryby przekąska kolacja cebula śmietana śledzie ogórki konserwowe
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze