Sałatka z tuńczykiem

Swiętna sałatka na postne dni i nie tylko.

Sałatkimajonez

Czas przygotowania:
30 min.
Dla ilu osób:
dla 6 osób
Ocena:

(średnia 4.51 z 142 głosów)

Składniki:

  • tuńczyk rozdrobiony w sosie własnym 2 puszki
  • papryka czerwona 1 szt
  • ogórek kiszony 3 szt
  • jajka 3 szt
  • kukurydza 1 puszka
  • majonez 3 łyżki
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Kroki wykonania:

  • Jajka należy ugotować na twardo. Tuńczyka odcedzić, dodać pokrojoną w kostkę paprykę, ogórki, jajka. Dokładamy kukurydzę, majonez, doprawiamy pieprzem i solą.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy