Sałatka z czerwona fasolka i rzodkiewkami

Moja najlepsza salatka jakakolwiek robilam pierwszy raz...

Sałatki

Czas przygotowania:
60 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.45 z 184 głosów)

Składniki:

  • 1.puszka czerwonej fasoli
  • 1.pęczek rzodkiewek
  • 2. łodygi selera naciowego
  • 1.ogórek
  • 2. łyżki octu ryżowego
  • 3. łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
  • szczypta cukru
  • sloik majonezu sredniego

Sposób przygotowania:

Kroki wykonania:

  • Umyc potrzebne warzywa i osuszyc.
  • Pokroic w srednia kosteczke.
  • Fasole odcedzic i pokroic na polowki.
  • Oliwe wymieszaj z przyprawami i octem.
  • Wszystkie skladniki dokladnie wymieszaj i dodaj majonez.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy