REKLAMA

SAJGONKI z PIECZARKAMI

smaczne i szybkie w wykonaniu

dodany przez: REDA reda

sajgonki Naleśniki Przekąski

Czas przygotowania:
25min.
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:

(średnia 4.52 z 182 głosów)


Składniki:

  • papier ryżowy
  • 1/2 kg pieczarek
  • 1 cebula
  • 0lej do smażenia
  • wegeta
  • pieprz

Kuchnia:

Rodzaj diety:

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki przygotowania:

  • Pieczarki i cebulę poszatkować, usmażyć na oleju, przyprawić do smaku. Papier ryżowy namoczyć w wodzie. Kłaść farsz pieczarkowy i zawijać. Podsmażyć na oleju na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy