Ryba po grecku

Ocena:

4.46 (168)

  • 60 min.
Ryba na wigilie i nie tylko.

Składniki:

  • 6 filetow mintaja
  • wloszczyzna bez kapusty
  • koncentrat pomidorowy
  • 2 cebule
  • olej do smazenia
  • sol
  • pieprz
  • maka do panierki

Ryba po grecku - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Rybe rozmrozic,posolic,panierowac w mace,usmazyc na oleju,ulozyc na polmisek.
  • Warzywa zetrzec na grubej tarce,dodac drobno pokrojony por i cebule.Wlac na patelnie 2 lyzki oleju,dusic az warzywa beda miekkie.
  • Wtedy dodac koncentrat ,sol i pieprz,i jeszcze duscic 5 min.
  • Goracymi polać rybe.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne