Pasta z sera pleśniowego

Przygotowanie: 15 minut Porcja: 145 kcal Składniki na 4 porcje

dodany przez: mojegotowanie facebook 200x200

kanapki przekąski

Czas przygotowania:
14min.
Kalorie:
145 kcal
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:

(średnia 4.45 z 174 głosów)

Składniki:

  • 15 dag sera z niebieską pleśnią
  • 1/2 pora
  • łyżeczka chrzanu
  • łyżka śmietany
  • sól, pieprz

Okazje:

Sposób przygotowania:

  • na zimno

Sposób podania:

  • na zimno

Pasta z sera pleśniowego - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Por oczyścić, opłukać, drobno pokroić. Ser rozgnieść widelcem. Dodać chrzan, śmietanę. Utrzeć na gładką masę. Dodać por, doprawić solą i pieprzem.
  • Pastą smarować świeżą bagietkę albo grzanki.

Kalorie: 145

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA

Podobne przepisy

Główne składniki: