pasta z makreli

Do kanapek na śniadanko i kolację.

SałatkiPrzekąski

Czas przygotowania:
15 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.51 z 196 głosów)

Składniki:

  • średnia wędzona makrela
  • 3 jajka
  • 3 rzodkiewki
  • 2 ogórki kiszone lub małosolne
  • szczypior
  • nać pietruszki
  • zielony czosnek(łodyżki)
  • łyżka masła
  • 2 łyżki keczupu łagodny
  • pieprz czarny

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • makrele obieramy z ości,czyste mięso rozgniatamy widelcem.
  • 3 jajka
  • 3 rzodkiewki
  • 2 ogórki kiszone lub małosolne
  • szczypior
  • nać pietruszki
  • zielony czosnek(łodyżki) wszystko siekamy na drobniutko.pieprzymy do smaku
  • dodajemy masło i keczup wszystko dokładnie mieszamy .SMACZNEGO.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy