Pasta z Makreli

Bardzo smaczna pasta do pieczywa

SałatkikanapkiPasty

Czas przygotowania:
40 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.47 z 154 głosów)

Składniki:

  • makrela wędzona
  • 2 jajka
  • kiszony ogórek
  • sól, pieprz do smaku
  • szczypiorek

Rodzaj diety:

Okazje:

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Jajka ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w drobą kosteczkę. Makrelę obrać z ości i rozgnieść widelcem. Ogórka obrć ze skóry, drobno pokroić i odcisnąć nadmiar wody. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić solą i pieprzem. Gotową pastą posmarować pieczywo. Udekorować pokrojonym szczypiorkiem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy