Pasta z makreli wędzonej

pyszna kolacja murowana.Polecam.

ogórki kiszone

Czas przygotowania:
40 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.51 z 160 głosów)

Składniki:

  • 4makrele wędzone
  • 8 jajek ugotowanych na twardo
  • 4 ogórki kiszone
  • 2 średnie cebule
  • pęczek koperku
  • 1 łyżka musztardy
  • 5 łyżek majonezu
  • 1/2 łyżki masła
  • sól,pieprz,ocet do smaku

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Posiłek:

Kroki wykonania:

  • Makrele obieramy i filetujemy z ości,przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa.Jaja,ogórki,cebulę kroimy w drobną kostkę.Koperek drobno siekamy.Wszystko razem mieszamy w misce.Dodajemy musztardę,majonez,masło.Doprawiamy do smaku.dokładnie mieszamy.Podajemy z pieczywem.SMACZNEGO.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy