Pasta z makreli, jajka i ogórka

Pasta z makreli z dodatkiem jajka i ogórka. Klasyka zawsze się sprawdza! Taka pasta z makreli może być podana zarówno na śniadanie, jak i kolację.

Dodany przez:

Śniadania

Czas przygotowania:
Porcje:
20 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • makrela wędzona
  • cebula
  • 2 jajka
  • ogórek kiszony
  • łyżka majonezu
  • koperek do dekoracji/szczypiorek
  • sól pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo. Makrelę oczyszczamy z ości. Ogórka, cebulę i jajko kroimy w kostkę. Dodajemy do ryby razem z łyżką majonezu, sola oraz pieprzem. Dekorujemy koperkiem/ szczypiorkiem. Mieszamy i nakładamy na kanapkę.
Śniadanie jajka makrela ogórek pasta kanapkowa pasta z makreli
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze

Podobne przepisy