Pasta rybna

Pastę przygotowuje się szybko, a jest wyjątkowo smaczna...

Dodany przez:

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
1 porcji
Ocena:

(średnia 4.75 z 4 głosów)

  • Danie wegetariańskie

Składniki

  • 2 średnie wędzone makrele;
  • 3 - 4 ugotowane na twardo jajka;
  • średnia cebula;
  • 2 - 3 ogórki kiszone;
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Makrele pozbawić skóry oraz ości, rozdrobnione kawałki umieścić w misce. Ugotowane na twardo jajka, cebulę oraz ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Pozostawić do "przegryzienia się" w chłodnym miejscu.
  2. Pasta doskonale smakuje zarówno z białym, jak i ciemnym pieczywem.
Śniadanie ryby jajka przekąska kolacja wegetariańska cebula pasta rybna wedzona makrela
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze