Pasta rybna

Pastę przygotowuje się szybko, a jest wyjątkowo smaczna...

pasta rybnaPrzekąski

Czas przygotowania:
30 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.46 z 144 głosów)

Składniki:

  • 2 średnie wędzone makrele;
  • 3 - 4 ugotowane na twardo jajka;
  • średnia cebula;
  • 2 - 3 ogórki kiszone;
  • sól, pieprz

Rodzaj diety:

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Makrele pozbawić skóry oraz ości, rozdrobnione kawałki umieścić w misce. Ugotowane na twardo jajka, cebulę oraz ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Pozostawić do "przegryzienia się" w chłodnym miejscu.
  • Pasta doskonale smakuje zarówno z białym, jak i ciemnym pieczywem.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy