PASTA JAJECZNO-PIECZARKOWA

PYSZNA PASTA .UWIALBIAJA JA WSZYSCY DOMOWNICY

SałatkiPasty

Czas przygotowania:
15 min.
Dla ilu osób:
dla 8 osób
Ocena:

(średnia 4.5 z 155 głosów)

Składniki:

  • Jajka
  • Pieczarki
  • Szczypiorek
  • Majonez
  • Musztarda
  • Przyprawy
  • Maggi

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Jajka ugotować na twardo,zetrzeć na tarce.Pieczarki obrać,zetrzeć na tarce,podsmażyć z przyprawami.
  • Połączyć z jajkami,dodać posiekany szczypiorek,przyprawić majonezem i musztardą.
  • Dodać przyprawy i maggi
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy