Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem

Idealna pasta na śniadanie z jajek i wędzonego pstrąga

dodany przez: paulina57

Pasty

Czas przygotowania:
12min.
Dla ilu osób:
dla 3 osób
Ocena:

(średnia 4.45 z 185 głosów)


Składniki:

  • 3 sztuki jajka
  • 1/2 pęczka Szczypiorek cienki
  • 1 sztuka wędzony filet pstrąga
  • 1-2 łyżki majonez

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki przygotowania:

  • Jajka ugotować na twardo ostudzić i obrać. Pokropić w kostkę. Szczypiorek opłukać i drobno posiekać dodać do jajek. Wędzonego pstrąga podzielić na małe kawałeczki lub pokroić w kostkę dodać do jajek i szczypiorku. Do całości dodać majonez i wymieszać , podawać na pieczywie.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy