Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem

Idealna pasta na śniadanie z jajek i wędzonego pstrąga

Dodany przez:

Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 4.33 z 3 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 3 sztuki jajka
  • 1/2 pęczka Szczypiorek cienki
  • 1 sztuka wędzony filet pstrąga
  • 1-2 łyżki majonez

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo ostudzić i obrać. Pokropić w kostkę. Szczypiorek opłukać i drobno posiekać dodać do jajek. Wędzonego pstrąga podzielić na małe kawałeczki lub pokroić w kostkę dodać do jajek i szczypiorku. Do całości dodać majonez i wymieszać , podawać na pieczywie.
Śniadanie jajka pasta pstrąg
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze