Pasta do smarowania pieczywa z twarogu i ryb

Pasta jest przepyszna jeśli podamy ją ze świeżym pieczywem.

PastyPrzekąski

Czas przygotowania:
10 min.
Dla ilu osób:
dla 5 osób
Ocena:

(średnia 4.54 z 189 głosów)

Składniki:

  • ser biały/twaróg 25 dag
  • wędzona ryba 15 dag
  • (dorsz, szproty, pikling)
  • śmietana 15 dag
  • cebula lub szczypiorek 1 lub1/2 szt lub pęczek

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Rybę starannie obrać z ości i skóry, włożyć do naczynia, do którego dodajemy następnie twaróg, posiekaną cebulę lub szczypiorek i śmietanę.
  • Wszystko zmiażdżyć widelcem lub zmiksować blenderem.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy