Papryka faszerowana mięsem mielonym i serem

Ulubione danie mojego męża

Dodany przez:

Papryka faszerowana mięsem mielonym i serem

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 25dag mięsa mielonego
  • włoszczyzna
  • 2 cebule
  • ser
  • olej
  • 3 papryczki

Przygotowanie

  1. Obraną cebulę pokroić w kostkę podsmażyć lekko na oleju dodać mięso mielone i poddusić mieszając. wszystkie Warzywa pokroić w kostke lub zetrzec na tarce poddusić na tłuszczu podlewajac wodą ok 15min. Wymieszać z mięsem mielonym i przyprawić do smaku.Gotwy farsz nałżyc do obranych papryczek i nawierzch nałozyc ser piec w piekarniku 180st ok 30min az ser sie przyrumieni
ser przekąska mięso mielone czerowona paryka
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze