MAKARON Z SOSEM MIĘSNO-POMIDOROWYM

DANIE PROSTE W WYKONANIU, A ZARAZEM WYŚMIENITE.

Dodany przez:

Makarony

Czas przygotowania:
Kalorie:
120 kcal
Porcje:
6 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie dietetyczne
  • Szybka kuchnia

Składniki

  • ZMIELONE MIĘSO GOTOWANE (Z ROSOŁU)
  • 1 OP.FIX KNOOR SOS BOLOŃSKI
  • 0,5 SŁOICZKA PRZECIERU PUDLISZKI
  • WEGETA
  • SÓL
  • PIEPRZ
  • PAPRYKA OSTRA
  • 1 CEBULA
  • 1 ŁYŻKA MARGARYNY
  • MAKARON ( WG UZNANIA)
  • PARMEZAN WIÓRKA

Przygotowanie

  1. SOS:
  2. CEBULĘ ZRUMIENIĆ NA MARGARYNIE, DODAĆ MIĘSO ZMIELONE, I RESZTĘ SKŁADNIKÓW, DOPRAWIĆ DO SMAKU.
  3. MAKARON UGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE, NA WIERZCHU ROZŁOŻYĆ SOS MIĘSNO-POMIDOROWY I POSYPAĆ TARTYM PARMEZANEM.
obiad kolacja kuchnia wloska makarony
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze