makaron_ravioli_z_grzybami

Makaron Ravioli z grzybami

Ocena:

4.46 (175)

  • 60 min.
  • dla 4 osób
Makaron doskonały do sałatek

Składniki:

  • 300g świeżego jajecznego ciasta makaronowego
  • NADZIENIE:
  • 300g śweżych grzybów
  • 1 mała cebula
  • 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
  • sól
  • pieprz

Makaron ravioli z grzybami - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Na początek cebulke okraszamy potem dadajemy grzyby ,nastepnie miksujemy wszystko razem i doprawiamy .Ciasto trzeba rozwałkowac w kwadrat , nakładamy w małe kupeczki farszu na ciasto i przykrywamy drugim ciastem przygniatamy palcem by wyszło powietrze na koniec robimy małe kwadraciki radełkiem
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne