KREMOWA ZUPA Z SERKÓW TOPIONYCH

KREMOWA ZUPA Z SERKÓW TOPIONYCH Z MAKARONEM ŚWIDERKI.

ZupykremPrzekąski

Czas przygotowania:
30 min.
Dla ilu osób:
dla 6 osób
Ocena:

(średnia 4.47 z 188 głosów)

Składniki:

  • 3 SERKI TOPIONE-ŚMIETANKOWE
  • 2 ROSOŁKI
  • 2 ŁYŻKI ŚMIETANY
  • 1,5 L WODY
  • 2 ŁYŻKI MĄKI
  • 1 POR
  • 1 MARCHEWKA
  • SÓL
  • PIEPRZ

Sposób przygotowania:

Posiłek:

Kroki wykonania:

  • WODE ZAGOTOWAĆ Z ROSOŁKAMI.DODAĆ POR I MARCHEW POKROJONE W TALARKI.GOTOWAĆ 15 MIN.SERKI ROZPUŚCIĆ W 1 SZKLANCE GORĄCEJ WODY I WLAĆ DO ZUPY.MĄKĘ ROZPROWADZIĆ Z WODĄ I ZAGĘŚCIĆ ZUPE.NA KOŃCU DODAĆ ŚMIETANĘ.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM, ZUPĘ PODAWAĆ Z MAKARONEM ŚWIDERKI.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy