KREM CZEKOLADOWY

KREM DO TORTU I DO PRZEKŁADANIA CIASTEK NP HERBATNIKÓW,MOŻNA PODAWAĆ SAM BEZ DODATKÓW

dodany przez: IZA76

torty budynie krem

Czas przygotowania:
3godz. 0min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.51 z 164 głosów)

Składniki:

  • LITR MLEKA
  • 3 BUDYNIE WANILIOWE
  • 1 KASIA
  • 1 CZEKOLADA DESEROWA
  • SOK Z 1/2 POMARAŃCZY
  • STARTA SKÓRKA Z 1/2 POMARAŃCZY
  • CUKIER

Sposób przygotowania:

Posiłek:

Krem czekoladowy - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • BUDYŃ PRZYGOTOWAĆ Z CUKREM (ILOSC NA OPAKOWANIU), WLAĆ NA GOTUJACE MLEKO I OSTUDZIĆ. KASIĘ ZMIKSOWAĆ DODAWAĆ PO TROCHU ZIMNY BUDYŃ,GDY BĘDZIE GŁADKIE DODAĆ ROZPUSZCZONĄ I OSTUDZONĄ CZEKOLADĘ I POMARAŃCZE. NAKLADAĆ DO PUCHARKOW LUPRZEŁOŻYĆ BISZKOPTA.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy

Główne składniki: